diumenge, 6 de juliol del 2008

A cop de pedalillu.....curs via llarga juliol 2008

Peacho de curs de via llarga!!! Orlando, Jesus, la menda, Xavi, Edu, Andrea, Helena i Josep....motivats al 100%!! Quanta actitut!!!

Avui hem matinat, la prova final! Érem al peu de via a les 8 del matí, el "problema" és que ens hem equivocat de vies...però l'aventura es l'aventura! Tot i això, hem triumfat com el colacao!!!



La via de l'esquerra és la que hem fet l'Equipo A, i l'hem rebatejat com "a cop de pedalillu"....telita! La via de l'esquerra és la del grup B, sort de l'Edu...;P Hem suat com trujes!!! (algunes, és clar....;P). En Jesus ha obert el primer llarg, la reunió era un festival, moltíssima germanor....el segon llarg l'ha obert la menda, aprenent a dominar la tècnica del pedal, com he patit, senyors i senyores, com he patit...sort dels ànims d'en Josep i d'alguna cinta allargada, me les he vistes negres....novament morats a les cames ( foto pena, he passat de penjar la foto com la setmana passada....) però són "las heridas del guerrero"...el quart llarg l'ha obert la Helen, pim pam se l'ha menjat en un plis! Del Equipo B només sé la via que han fet, prou feina tenia jo fent lo meu, em sap greu, companys!!!


Preparant-nos per pujar....tot això que es veu ( menys la crema solar, claru ta..) anava al meu talabart..tot i que sembli que pesa molt: doncs és veritat, pesa molt! Però la veritat és que escalant no ho he notat massa....

Primer llarg: el Sensei (josep) anava primer i ens anava vigilant, sort d'ell! Perquè veieu on ens hem fotut he fet la típica foto de cul a en Josep, el llarg era finet finet!

L'equipo B ha tingut les seves dificultats, també...però han anat super ràpid!

Ja rapelant, no podiem deixar fer la foto de "reunió"....les cares son exultants, eh?

En Josep ens ha fet fotos, quan les hi pugui piratejar ja en penjaré més, però es que l'eufòrica encara em dura i havia de fer un post, ja ja ja!!!

Gràcies Josep pels coneixements, pel suport i pel "carinyu" mentre feiem les vies! I a tu, Edu, pel suport logístic i pels ànims!

I als meus compis, que s'han portat de muerte, que han estat motivats ( i, lohicamente, man motivao...;P), amb els que he compartit GRANS moments d'escalada, pors, riures, tensions, trampes....gràcies, nois, un autèntic plaer aprendre amb vosaltres!!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Cristina ha dit...

Estás hecha una MACHINE!!!!