dimecres, 7 de gener del 2009

Ferrataferrata!!! 4 de gener de 2009

Una altra feina pendent FETA!!! La Directissima o Ferrata del Roc del Quer ( com diu la Marta una fusió entre ella i jo....), li teniem ganes des de feia temps!!!! Diumenge, després d'esquiar a Porté dissabte, ens aixequem aviat i enfilem des l'Err cap a Canillo per Pas de la Casa, intentant trobar un bar on esmorzar....al final aparquem a Canillo i esmorzem. Temperatura: 0 graus, ideal ferrata....estem mandrosos però acabem fent un cop de cap i ens hi posem!!!!!

La primera grapa està una mica a castroculo, per desanimar als més temeraris, suposo....naltres anem conscienciats, poques ressenyes però totes diuen que està molt ben equipada, però que es molt vertical...no fa tant de fred (m'acabo treient el gore, sóc una exagerada...), tirem amunt, la ferrada té molt bona pinta...

La via és bastant vertical però em pensava que era més xunga, està molt molt i molt ben equipada, algun graó una mica lluny però s'hi arriba sense problemes, preses de mans molt xules i reunions amb parabols cada 3x4, sobretot a sobre trossos on empina més...flipem, realment està molt i molt ben equipada i és molt xula!!!


Anem agafant altura, de moment encara de bon humor perquè ens fem fotos i tot!!! Fa calor i no hi ha gel enlloc...passem un primer tros boscos, totalment equipat amb cable de vida.

Brutals les vistes!

Peacho de foto, si és que sóc una artista incompresa!!! ;P

Hem passat una segona zona boscosa, continuem flipant amb l'equipament...i arriba la paret vertical vertival. Fa impressio, és una paret molt llisa i molt vertical, i la ferrada flanqueja una mica cap a la dreta...no ho acabo de veure, em penjo i m'ho miro, els graons estan tant ben posats que no hi ha marge d'error, continuo tirant, surto del mini desplom i em penjo al mig de la paret per fer fotos al meu compi, fa una mica de rollo però s'ha de confiar en el material!!!


En Bert puja com una bala, aquí estem tots dos molt seriosos, la veritat, com es veu la paret és vertical i hi ha pati, he patit una mica, i en Bert també....novament una reunió super ben posada (portàvem corda, por si aca!)






I arribem a dalt hiper mega eufòrics!!! Ens hem polit l'aigua ( al final ha fet molta calor!!!), hem fet la ferrata en dues horetes, i ens hem parat en dues ocasions, o sigui que TREMENDO!!!
La baixada decidim fer-la per la carretera, no hem carretejat els grampons i tenim por de trobar gel de baixada...fa raskiña, i estem cansadets...tot d'una para un cotxe i baixa la finestreta, en Bert i jo ens mirem il·lusionats, una ànima caritativa que ens baixarà fins al cotxe!!! "aneu al pàrking" ens diu. "si!" contestem ilusionats..."doncs a la corba anterior hi ha un caminet molt maco que és més directe"...."ah, gràcies...."..mamon, no ens podies haver baixat??????
Mirem el cami, però no tenim ganes de baixar-hi, queden 3 corbes, però es fan eternes.....
Cotxe, Punt de trobada, caravana i a casa!!!!
Gràcies, compi, per una altre projecte fet realitat.....muaks!

2 comentaris:

Lau ha dit...

Quant ferro!!
I que vertical!!

uix uix uix uiiiixxxxx, yuyu!

nès ha dit...

què dius, loca!!! però si tu estàs feta una fierecilla, ja !!!
a veure quan t'apuntes a fer una ferrata, eh?????
Aprop de la teva nova llar n'hi ha una de mooolt xula!!!